• Op werkdagen vóór 17.00 betaald, vandaag verzonden!
  • Verzendkosten vanaf € 3,99
  • 14 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen in NL
  • 1718 beoordelingen bij Kiyoh

Beschrijfbare media

DVDRToko.com heeft beschrijfbare media van goede kwaliteit voor een lage prijs. In onze webshop vindt u een breed assortiment aan beschrijfbare media zoals CD’s, DVD’s en Blu-rays.

CD als beschrijfbare media

De afkorting CD staat voor Compact Disc. Het is bedoeld als opslagmedium en wordt voornamelijk gebruikt om muziekcd’s te maken. Ook kunt u overige data zoals foto’s of datagegevens op de schijf opslaan. Wilt u de CD als beschrijfbare media gebruiken om muziekcd’s te maken, let er dan op dat u een muziek CD selecteert in plaats van een gegevens CD. De laatste is namelijk niet af te spelen in uw CD speler. De CD’s hebben een opslagcapaciteit van 700 MB of 80 minuten aan data en zijn in verschillende aantallen en verschillende merken te bestellen.

DVD als beschrijfbare media

De afkorting DVD staat voor Digital Versatile Disc. Beschrijfbare media als de DVD wordt voornamelijk gebruikt voor videomateriaal. Maar u kunt natuurlijk ook andere gegevens op een DVD schijf opslaan. De DVD heeft een opslagcapaciteit van 4,7 GB. Wanneer u een Dual Layer DVD kopen wilt, kunt u 8,5GB aan data opslaan.

Blu-ray als beschrijfbare media

De blu-ray is het nieuwste product als het gaat om beschrijfbare media. Doordat met blu-ray gebruik wordt gemaakt van ultraviolet laserlicht in plaats van infrarood laserlicht zoals bij DVD’s, past er meer data op de schijf. Dit komt omdat ultraviolet laserlicht een kortere golflengte heeft dan infrarood laserlicht. Een standaard single layer Blu-ray heeft een opslagcapaciteit van 25GB. Daarom is het geschikt voor filmmateriaal in zeer hoge kwaliteit.

Beschrijfbare media bij DVDRToko.com

U kunt uw beschrijfbare media kopen bij DVDRToko.com voor een lage prijs! Daarbij krijgt u ook nog eens topservice bij onze goede kwaliteit beschrijfbare media omdat wij vinden dat klanttevredenheid zeer belangrijk is! Wij zijn namelijk afhankelijk van u! Daarom doen wij onze uiterste best om u tevreden te houden. Dit doen wij door een groot assortiment producten te bieden zodat er altijd iets tussen zit wat aan uw wensen voldoet. Ook zijn wij altijd bereid uw vragen over beschrijfbare media te beantwoorden. Zoek dus niet verder, maar bestel uw beschrijfbare media bij DVDRToko.com.