• Op werkdagen vóór 17.00 betaald, vandaag verzonden!
  • Verzendkosten vanaf € 3,99
  • 14 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen in NL
  • 1891 beoordelingen bij Kiyoh

Blu-ray Lightscribe

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Neem contact met ons op als u geïnteresseerd bent in deze producten.


* Verplichte velden

Blu-ray Lightscribe maakt direct labelen van een blu-ray disc mogelijk zonder gebruik te hoeven maken van extra apparaten of accessoires. Door simpelweg de schijf na het branden om te draaien in het station, kunt u een lasergeëtst etiket op de Blu-ray Lightscribe maken. U heeft hiervoor wel een blu-ray brander nodig die lightscribe compatible is. U heeft met dit product geen gedoe meer met vervelende klevende etiketten die los kunnen laten en schade aan kunnen richten in uw afspeelapparaat. U kunt de Blu-ray lightscribe kopen wanneer u een unieke en professionele uitstraling wilt geven aan uw blu-ray discs. De Blu-ray Lightscribe is te gebruiken als opslagmedium voor HD videomateriaal.

Technische informatie over de Blu-ray Lightscribe

De Blu-ray Lightscribe heeft in een single-layer variant 25 GB aan opslagcapaciteit, heeft u een double-layer variant, dan heeft de schijf een opslagruimte van 50 GB. De schijf is voorzien van een coating met een reactieve kleurstof die veranderd wanneer het laserlicht absorbeert. Door middel van het ultraviolette laserlicht kan het labeloppervlak van de Blu-ray Lightscribe gebrand kan worden met een etiket.

Eigenschappen van de Blu-ray Lightscribe

De labels van een Blu-ray Lightscribe blijven lang goed, ook als ze aan daglicht blootgesteld worden, maar het is aan te raden de schijven in het donker te bewaren zodat ze zeker een paar jaar intact blijven. Lightscribe is een technologie uitgevonden door Hewlett-Packard. Tegenwoordig hebben verschillende merken de licentie verkregen om dezelfde technologie te mogen gebruiken. In het begin was het enkel mogelijk om een afbeelding in sepia kleuren te printen, tegenwoordig zijn ze verkrijgbaar in vele monochromatische kleuren.