• Op werkdagen vóór 17.00 betaald, vandaag verzonden!
  • Verzendkosten vanaf € 3,99
  • 14 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen in NL
  • 1891 beoordelingen bij Kiyoh

Lightscribe Blu-ray

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Neem contact met ons op als u geïnteresseerd bent in deze producten.


* Verplichte velden

De Lightscribe Blu-ray van DVDRToko.com is een kwalitatief goed blu-ray product voor een lage prijs! De Lightscribe Blu-ray is een veelzijdig product, door middel van ultraviolet laserlicht kunt u gegevens op de schijf branden. Door vervolgens de schijf om te draaien in het station, kunt u een afbeelding of tekst op het labeloppervlak branden. Met de Lightscribe Blu-ray heeft u geen gepruts meer met kleefetiketten of markeerstiften die uit kunnen drogen. U heeft naast een Lightscribe compatible brander geen andere producten nodig om een etiket te branden.

Technische informatie over de Lightscribe Blu-ray

De Lightscribe Blu-ray wordt gebruikt als opslagmedium van hoge kwaliteit data, zoals videomateriaal. De single layer variant van de Lightscribe Blu-ray heeft een opslagcapaciteit van 25 Gb, de double-layer variant heeft een opslagmogelijkheid van 50 Gb. Het labeloppervlak van de Lightscribe Blu-ray is voorzien van een coating met radioactieve kleurstof. Hierop kunt u een label branden in de blu-ray brander. Dit gebeurt door middel van ultraviolet laserlicht en omdat dat een blauwe kleur heeft, heeft men de naam blu-ray aan het product gegeven.

Eigenschappen van de Lightscribe Blu-ray

De labels van een Lightscrib Blu-ray blijven jarenlang goed, maar het is aan te raden de schijven in het donker te bewaren zodat ze langer intact blijven. Lightscribe is een technologie welke door Hewlett-Packard is uitgevonden. Verschillende merken hebben momenteel licenties verkregen om dezelfde technologie te mogen gebruiken. In het begin was met de lightscribe blu-ray enkel mogelijk om een afbeelding in sepia kleuren te printen, tegenwoordig zijn ze in verschillende monochromatische kleuren verkrijgbaar.