• Op werkdagen vóór 17.00 betaald, vandaag verzonden!
  • Verzendkosten vanaf € 3,99
  • 14 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen in NL
  • 1891 beoordelingen bij Kiyoh

Rewritable Blu-ray

1 artikel(en)

1 artikel(en)

U kunt de Rewritable Blu-ray kopen bij DVDRToko.com. Hier vindt u de herschrijfbare blu-ray variant voor een lage prijs! Met de Rewritable Blu-ray is het mogelijk om de schijf meerdere malen te branden, en de data op de schijf te wissen of te overschrijven. Met de Rewritable blu-ray kunt u telkens nieuwe backups van uw werk maken op dezelfde schijf. Deze hoeft u dus niet weg te gooien wanneer u de data op de schijf niet meer nodig heeft. Duurzaamheid is iets waar we steeds meer aandacht voor krijgen, met de Rewritable Blu-ray heeft u een product wat hieraan voldoet.

Eigenschappen Rewritable Blu-ray

De Rewritable blu-ray heeft een opslagruimte van 25 Gb. De Rewritable Blu-ray schijven die wij in ons assortiment hebben, hebben een diameter van 12 centimeter. De Rewritable Blu-ray is ongeveer 1000 keren te herschrijven met data. Houdt u wel rekening met de gevoeligheid voor krassen, licht en vuil van optische media als herschrijfbare blu-ray schijven. De Blu-ray discs hebben een krasvaste bescherm coating om de schijf te beschermen maar alsnog kunt u ze het beste op een veilige en donkere plek opbergen. U kunt de Rewritable Blu-ray discs opbergen in een veilige opbergmogelijkheid voor blu-rays om de levensduur te behouden. Wij hebben DJ-koffers, Blu-ray mappen, Blu-ray doosjes en nog veel meer in ons assortiment.

Waarom de Rewritable Blu-ray kopen bij DVDRToko.com?

De Rewritable blu-ray kunt u voor een lage prijs bestellen bij DVDRToko, wij leveren erg snel. Daarnaast is klanttevredenheid erg belangrijk voor ons. Bent u niet tevreden over uw Rewritable Blu-ray, dan kijken wij samen met u naar een oplossing! Bij ons kunt u de Rewritable blu-ray in verschillende varianten kopen. U kunt daarbij denken aan verschillende merken en in verschillende aantallen. Voor elke wens een passend product!