• Op werkdagen vóór 17.00 betaald, vandaag verzonden!
  • Verzendkosten vanaf € 3,99
  • 14 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen in NL
  • 1891 beoordelingen bij Kiyoh

Branders

3 artikel(en)

3 artikel(en)

Wilt u branders kopen voor een lage prijs en met een snelle levering, zoek dan niet verder! DVDRToko.com biedt verschillende branders aan. Wij hebben een CD brander voor het branden van CD’s en kopiëren van CD’s. Ook hebben wij een DVD brander voor het branden en kopiëren van DVD’s. Als laatste bieden wij een Blu-ray brander aan voor het kopiëren en branden van Blu-ray schijven. De branders die wij aanbieden zijn van goede kwaliteit.

Eigenschappen van branders

Branders om CD’s en DVD’s te branden maken gebruik van infrarood laserlicht om gegevens op de schijf te branden. U kunt hiermee een muziekcd kopiëren of een film op DVD maken bijvoorbeeld. Branders zijn ideaal wanneer u discs met gegevens uitwisselen wilt. U selecteert de gegevens die u wilt branden op de computer, en zet de branders aan het werk. In een mum van tijd heeft u een CD of DVD klaar.
Branders om Blu-rays te branden maken gebruik van ultraviolet laserlicht. Op dezelfde manier als met CD branden en DVD branden kunt u een blu-ray branden. Omdat ultraviolet laserlicht een kortere golflengte heeft als infrarood, passen er meer gegevens op een blu-ray schijf.

Waarom uw branders kopen bij DVDRToko?

Branders zijn voordelig bij DVDRToko.com. Wij hebben klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Bent u niet tevreden over uw branders, neem dan contact met ons op. Wij kijken samen met u naar een geschikte oplossing, zodat u de beste branders snel in huis kunt hebben. Ook voor vragen zijn wij via onze klantenservice te bereiken.