• Op werkdagen vóór 17.00 betaald, vandaag verzonden!
  • Verzendkosten vanaf € 3,99
  • 14 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen in NL
  • 1891 beoordelingen bij Kiyoh

Blu-ray brander

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Neem contact met ons op als u geïnteresseerd bent in deze producten.


* Verplichte velden

Een blu-ray brander kopen doet u het beste bij DVDRToko.com. Wij bieden branders aan voor een aantrekkelijke prijs met een supersnelle levering. Een tevreden klant, dat willen wij graag zien. Bent u niet tevreden met uw bestelling, dan horen wij dit graag zodat wij er iets aan kunnen doen! Ook beantwoorden wij met plezier uw vraag over de blu-ray brander om het juiste product in huis te halen.

Een Blu-ray brander kunt u gebruiken wanneer u hoge kwaliteit videomateriaal op een blu-ray disc wilt branden. U kunt materiaal in HD kwaliteit met een maximale resolutie van 1080p met een blu-ray brander op een schijf branden. De Blu-ray brander is de nieuwste variant brander onder de branders. De blu-ray brander onderscheidt zich van de CD brander en de DVD brander door gebruik van ultraviolet laserlicht. De andere twee branders maken gebruik van infrarood laserlicht. Door de blauwe kleur van ultraviolet laserlicht heeft men de naam blu-ray gegeven aan de schijf.

Hoe gaat het branden met een blu-ray branden?

Via onze informatiepagina kunt u bekijken hoe een blu-ray branden gaat. U heeft een lege schijf, een blu-ray brander en geschikte software op uw computer nodig. Er bestaan twee verschillende soorten blu-rays; single layer en double layer schijven. Het verschil tussen deze twee varianten is de grootte van de blu-ray schijven. De single layer variant heeft een opslagcapaciteit van 25 Gb, de double layer variant heeft een opslagruimte van 50 Gb. De blu-ray brander kan in principe beide varianten beschrijven met data.