• Op werkdagen vóór 17.00 betaald, vandaag verzonden!
  • Verzendkosten vanaf € 3,99
  • 14 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen in NL
  • 1891 beoordelingen bij Kiyoh

Externe CD brander

1 artikel(en)

1 artikel(en)

Onze computers zijn veelzijdige apparaten met allerhande verschillende toepassingen. Bestanden verwerken, internetten, e-mailen, en ga zo maar door. Ook voor het bekijken van video of het beluisteren van muziek kun je prima met een computer uit de voeten. Simpelweg het laatje van de cd-speler openen, schijfje erin doen en genieten van de digitale content. Toch dreigt er tegenwoordig een kink in de kabel: veel moderne computers, laptops of tablets hebben helemaal geen interne cd speler meer!

Externe CD drive

De oplossing voor dit probleem is gelukkig simpel: we zetten een externe cd brander in. Een externe cd drive wordt eenvoudig met een USB-kabeltje aan de computer gekoppeld. Een externe cd drive hoeft niet aan de netstroom te worden aangesloten, want de externe cd drive krijgt de benodigde energie ook via de USB-kabel. Na het aansluiten duurt het enkele seconden voor de externe cd brander door het systeem wordt herkend.

Onderweg CD’s branden met de externe CD brander

De externe cd brander biedt je uiteraard ook de mogelijkheid om je eigen cd’s te branden. Of je nu thuis bent, op je werk zit of onderweg bent, een cd’tje is snel gebrand. Handig voor als je snel wat data wilt veilig stellen of wilt delen. Je kunt nu eenmaal niet altijd op een verbinding met internet en je bestandsmappen in de cloud rekenen. Een externe cd brander of externe cd drive is ideaal. Je haalt hem tevoorschijn als je hem nodig hebt en anders berg je hem gewoon even op. Overigens, de volksmond heeft het wel over een externe cd brander, maar in de praktijk is zo’n externe cd drive in feite meestal een externe dvd brander.