• Op werkdagen vóór 17.00 betaald, vandaag verzonden!
  • Verzendkosten vanaf € 3,99
  • 14 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen in NL
  • 1891 beoordelingen bij Kiyoh

DVD brander

2 artikel(en)

2 artikel(en)

Bij DVDRToko bent u aan het juiste adres als u een DVD brander kopen wilt. Voor een lage prijs heeft u snel een DVD brander in huis! De DVD brander die wij aanbieden is van hoge kwaliteit. Bij ons staat klanttevredenheid voorop, dus bent u niet tevreden met uw dvd brander, laat het ons weten, dan kunnen wij met u kijken naar een oplossing! Heeft u vragen over de DVD brander, kunnen wij deze voor u beantwoorden.

U kunt een DVD brander kopen wanneer u een DVD kopiëren wilt. Wilt u een speelfilm op een schijf zetten, of gewoon een grote hoeveelheid informatie als backup op een DVD disc zetten, het kan met een DVD brander. Met een DVD en een DVD brander kunt u een maximum van 4,7Gb aan data op een schijf zetten wanneer u een single layer DVD heeft. Heeft u dual layer DVD schijven, dan kunt u 8,5Gb aan informatie op een schijf kwijt.

Hoe werkt een DVD brander?

Door middel van infrarood laserlicht wordt door de DVD brander een patroon van putjes op een schijf gebrand. Dit patroon aan putjes wordt gelezen als informatie op de DVD. Op onze informatiesite vindt u handleidingen over DVD branden en DVD kopiëren. Hier kunt u nalezen hoe het werkt.
Een DVD brander is ideaal voor het maken van backups van uw werk! U wilt waarschijnlijk ook voorkomen dat uw gegevens kwijt raken door een computerdefect? Met een lege DVD schijf, een DVD brander en de juiste software kunt u alle gegevens veilig stellen op een schijf.