• Op werkdagen vóór 17.00 betaald, vandaag verzonden!
  • Verzendkosten vanaf € 3,99
  • 14 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen in NL
  • 1891 beoordelingen bij Kiyoh

Externe DVD brander

1 artikel(en)

1 artikel(en)

Een optische drive of een interne dvd brander vindt je tegenwoordig niet vaak meer in een laptop. In de honger naar een kleiner formaat laptop die geschikter is voor mobiliteit in de hectische wereld van vandaag de dag, is de besparing van zo veel mogelijk ruimte erg belangrijk. Hierdoor is de externe dvd brander in opkomst. Iedereen heeft wel ruimte voor een externe dvd brander of een externe dvd brander usb. Het voordeel van een externe dvd brander is dat je deze overal mee naartoe kunt nemen en de externe dvd brander usb is op al je apparaten aan te sluiten.

Erg belangrijk bij de aanschaf van een externe dvd brander is natuurlijk de snelheid waarmee de dvd brander usb zijn werk doet, maar een ander belangrijk onderdeel is de portabiliteit en dus ook het gewicht van de externe dvd brander usb. Je wilt natuurlijk soms ook wel eens een externe dvd brander gebruiken met een lekkere kop koffie in jouw favoriete café. De externe dvd brander usb is gemakkelijk aan te sluiten op uw laptop onderweg, maar doet ook zijn werk op de desktop thuis. Wil je je lekker een filmpje kijken via de dvd-speler? Je brandt gemakkelijk jouw favoriete film op een dvd schijfje met de externe dvd brander usb! Ook games en andere data kunnen natuurlijk makkelijk gebrand worden met de externe dvd brander usb.

Dankzij de hoeveelheid verschillende modellen externe dvd brander die verkrijgbaar zijn, is er voor iedereen wat wils. In ons assortiment vindt je gemakkelijk de dvd brander usb die bij je past. Of je er nu een zoekt om aan te sluiten op de desktop, of je zoekt er een die mobieler is en geschikt voor onderweg; we hebben alle mogelijkheden in het assortiment!