• Op werkdagen vóór 17.00 betaald, vandaag verzonden!
  • Verzendkosten vanaf € 3,99
  • 14 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen in NL
  • 1891 beoordelingen bij Kiyoh

Lightscribe CD

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Neem contact met ons op als u geïnteresseerd bent in deze producten.


* Verplichte velden

Een Lightscribe CD is een geschikt product voor dataopslag. U kunt een Lightscribe CD kopen bij DVDRToko.com voor een goede prijs/kwaliteit verhouding! DVDRToko.com vindt klanttevredenheid erg belangrijk en zorgt voor een zeer snelle levering van uw bestelde producten.

Eigenschappen van de Lightscribe CD

De Lightscribe CD is een opslagmedium. Op het labeloppervlak kunt u door middel van laserlicht een afbeelding of tekst op de Lightscribe CD branden. Hierdoor weet u altijd wat zich op de schijf bevindt. Het voordeel ten opzichte van andere labelmogelijkheden is dat het etiket niet kan loslaten, zoals bij de kleefetiketten. Ook heeft u verder geen andere apparaten nodig met de Lightscribe CD! Alleen een lightscribe compatible brander. Wanneer u de gegevens op de schijf hebt gebrand, draait u de Lightscribe CD in het station om. Vervolgens brandt u de afbeelding op het labeloppervlak.

Technologie van de Lightscribe CD

Hewlett-Packard heeft de Lightscribe technologie uitgevonden. Het maakt gebruik van speciaal gecoate CD’s. Vandaag de dag hebben steeds meer producenten licenties verkregen om van deze technologie gebruik te maken. Daardoor zijn steeds meer verschillende merken Lightscribe CD’s en Lightscribe compatible branders te verkrijgen. Een Lightscribe CD is vaak duurder dan de standaard CD-R schijven maar het voordeel is dat er geen extra apparaten of producten nodig zijn om de schijf te voorzien van een label, dus is een Lightscribe CD makkelijker in gebruik.