• Op werkdagen vóór 17.00 betaald, vandaag verzonden!
  • Verzendkosten vanaf € 3,99
  • 14 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen in NL
  • 1891 beoordelingen bij Kiyoh

DVD-R Dual Layer

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Neem contact met ons op als u geïnteresseerd bent in deze producten.


* Verplichte velden

Wilt u een DVD-R Dual Layer kopen omdat u grote hoeveelheden gegevens op een schijf wilt branden, dan bent u hier aan het juiste adres. Met dit product kunt u beide zijden van de schijf beschrijven met data. De DVD-R Dual Layer wordt vooral gebruikt om filmmateriaal op te slaan in een hoge mate van kwaliteit, of om veel materiaal op te slaan. U kunt op een eenvoudige manier een grote hoeveelheid aan informatie op een DVD branden om met anderen uit te wisselen of om te verspreiden. Hiervoor kunt u natuurlijk ook gebruik maken van USB sticks, maar DVD-R Dual Layer schijven zijn voordeliger om te kopen om audio, video of overige gegevens te verspreiden.

Technische informatie over de DVD-R Dual Layer

De DVD-R Dual Layer heeft een dubbele opslagruimte vergeleken met een DVD met een enkele laag. Doordat het mogelijk is om informatie op beide zijden van de disc op te slaan, is er een opslagruimte van maar liefst 8,5 Gb beschikbaar. Het zal u verbazen hoeveel gegevens op de DVD-R Dual Layer schijf te branden is! De schrijfsnelheid ligt bij de DVD-R Dual Layer meestal op 8x. Dat is iets lager dan bij de meest gebruikte variant van de DVD-R variant met een schrijfsnelheid van 16x. De schrijfsnelheid is de maximale snelheid waarmee gegevens op een disc gebrand kunnen worden. Na de introductie van de opneembare DVD, kwam men al snel tot de conclusie dat een opslagruimte van 4,7 Gb niet voldoende zou blijven. Vandaar dat de ontwikkeling van de DVD-R Dual Layer met twee beschrijfbare lagen al snel op gang kwam, sinds 2004 is het te verkrijgen. Net zoals een standaard formaat, heeft het een diameter van 12 centimeter. U kunt de schijf moeiteloos voorzien van een tekst met een cd/ dvd markeerpen, zonder dat het invloed heeft op de gebrande data op de schijf.

DVD-R Dual Layer merken

In onze web shop geven wij de klant een ruime mogelijkheid aan keuze voor verschillende merken. Zo ook voor de DVD-R Dual Layer. Tevens hebben al deze merken een goede prijs/kwaliteit verhouding. U kunt bij aanschaf van de DVD-R Dual Layer een Verbatim Dual Layer product kiezen, een Platinum Dual Layer aanschaffen of de MediaRange Dual Layer kopen. De meeste merken zijn verkrijgbaar in verschillende aantallen, zodat u als klant een product kan kiezen die aansluit bij uw wens.