• Op werkdagen vóór 17.00 betaald, vandaag verzonden!
  • Verzendkosten vanaf € 3,99
  • 14 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen in NL
  • 1891 beoordelingen bij Kiyoh

DVD-R Printable

De DVD-R Printable is een product dat geschikt is voor dataopslag. Op het bovenste oppervlak van de disc is een coating aangemaakt waarop afbeeldingen of tekst te printen is. Hiermee is het mogelijk een unieke en professionele uitstraling aan elke DVD-R Printable schijf te geven. U kunt de DVD-R Printable kopen wanneer u bijvoorbeeld van plan bent informatie op een schijf uit te wisselen met anderen of te verspreiden en wanneer u een goede indruk wilt achterlaten met uw product. Ook kunt u op uw DVD-R Printable schijf met vakantiefoto’s de mooiste foto van de vakantie op de disc printen en iedere deelnemer van vakantie zo’n mooie dvd overhandigen. Deze manier van etiketteren heeft als voordeel dat u geen gedoe meer heeft met markeerpennen die niet meer werken of onhandige kleefetiketten die ook nog eens los kunnen laten bij warmte. Losse delen van het etiket van de DVD-R Printable kunnen vervolgens schade aan het afspeelapparaat aanbrengen.

Technische informatie over de DVD+R Printable

De bovenste laag van de DVD-R Printable schijf bevat een inkt permeabele coating waarom een label te printen is. U dient dus wel in het bezit te zijn van een daarvoor geschikte printer. De DVD-R Printable heeft meestal een opslagcapaciteit van 4.7 Gb voor datagegevens of 120 minuten voor audiogegevens. Naast de coating heeft de schijf een beschermlaag, een dikkere transparante laag en een brandbare kleur-polymeer laag. Door het branden van gegevens op een DVD-R Printable schijf worden door middel van een laser en spiegeltjes tekens op de brandbare laag gezet die kleurverschillen vormen, de zogenaamde ‘pits’ en ‘lands’. Deze pits en lands worden vervolgens als digitale gegevens gelezen op het afspeelapparaat. Voorheen waren de kleuren op DVD-R Printable schijven soms wat flets en weken enigszins af van de originele afbeelding, nu is dat niet meer het geval. Door de nieuwe technieken in de ontwikkeling van inkt permeabele coatings zijn de kleuren even levendig als het origineel.

Verschillende DVD-R Printable schijven

De DVD-R Printable schijven bieden wij aan van verschillende merken in onze web shop. U heeft de keuze voor MediaRange Printable, Verbatim Printable of Platinum Printable. Ook is het mogelijk om DVD-R Printable schijven in verschillende verpakkingen met verschillende aantallen aan te schaffen. Voor een aantrekkelijke prijs haalt u goede kwaliteit DVD-R Printable schijven in huis.