• Op werkdagen vóór 17.00 betaald, vandaag verzonden!
  • Verzendkosten vanaf € 3,99
  • 14 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen in NL
  • 1891 beoordelingen bij Kiyoh

DVD-R Rewritable

1 artikel(en)

1 artikel(en)

De DVD-R Rewritable is een DVD formaat die herschrijfbaar is, en onderscheidt zich hiermee van de standaard DVD-R. Met een rewritable DVD kunt u op een eenvoudige wijze gegevens op een DVD branden en wissen. De DVD-R rewritable is daarom herbruikbaar en ideaal wanneer u regelmatig backups wilt maken van uw werk. Het is ieders angst om waardevolle gegevens te verliezen door een storing of een defect. U kunt de DVD-R Rewritable kopen en op deze manier het bovengenoemde risico verkleinen. Een bijkomend voordeel van het gebruiken van de DVD-R rewritable is dat het een aanzienlijk duurzaam product is. En duurzaamheid is juist iets waar tegenwoordig steeds meer aandacht voor is.

Technische informatie over de DVD-R Rewritable

De DVD-R Rewritable is een herschrijfbare schijf. Het heeft in principe dezelfde specificaties als de standaard DVD-R. De DVD-R Rewritable heeft een opslagcapaciteit van 4,7 Gb aan datagegevens of 120 minuten aan audiogegevens. Er bestaan verschillende formaten van deze schijf; een DVD-R Rewritable schijf met een diameter van 8 centimeter en een grotere variant met een diameter van 12 centimeter. De 8 centimeter variant wordt voornamelijk gebruikt in camcorders. De 12 centimeter variant is de meest gebruikte variant. De DVD-R Rewritable maakt het mogelijk om nieuwe gegevens aan bestaande gegevens op de schijf toe te voegen. Daarom is dit product geschikt voor het bewerken van videomateriaal, omdat videobewerking direct vanaf de schijf mogelijk is. In de handleidingen die beschikbaar zijn op onze website vindt u informatie over hoe u informatie op een DVD+RW wissen kunt, dit is dezelfde werkwijze als gegevens wissen van een DVD-R Rewritable schijf.

DVD+R Rewritable opbergen

Zoals elke optische schijf is ook de DVD-R Rewritable gevoelig voor beschadigingen. Wanneer het oppervlak van de schijf teveel blootgesteld wordt aan licht of beschadigd wordt door middel van krassen, is het mogelijk dat data onleesbaar wordt. Het is daarom zaak om uw DVD-R Rewritable goed op te bergen. In onze webshop bieden wij een brede keuze aan opbergmogelijkheden voor uw DVD schijven zoals een opbergkoffer of opbergmappen voor de grotere aantallen schijven. Ook bieden wij DVD doosjes of een DVD box aan voor wat kleinere aantallen schijven. Voor elke persoonlijke wens een passend product voor een aantrekkelijke prijs.