• Op werkdagen vóór 17.00 betaald, vandaag verzonden!
  • Verzendkosten vanaf € 3,99
  • 14 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen in NL
  • 1891 beoordelingen bij Kiyoh

Lightscribe DVD

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Neem contact met ons op als u geïnteresseerd bent in deze producten.


* Verplichte velden

Een Lightscribe DVD snel en voordelig in huis hebben? Bij DVDRToko kan dat! Wij leveren de producten snel bij u thuis. Een Lightscribe DVD is geschikt voor dataopslag en u kunt teven met hetzelfde laserlicht een label op het schijfoppervlak etsen. De Lightscribe DVD is een van de nieuwst ontwikkelde DVD variant. Het onderscheidt zich van de rest van de standaard DVD’s doordat etiketten rechtstreeks op de schijf te etsen valt. U kunt data op de DVD branden, de schijf omdraaien om vervolgens het etiket te branden. Hiervoor heeft u wel een lightscribe-compatible brander nodig. Het grote voordeel is dat u geen gedoe heeft met onhandige plaketiketten die los kunnen raken en u heeft geen andere producten nodig om de Lightscribe DVD te voorzien van een etiket of label.

Eigenschappen van de Lightscribe DVD

De Lightscribe DVD van DVDRToko.com heeft een coating met een reactieve kleurstof die verandert als erop wordt geschenen met infrarood laserlicht. Zo wordt er een tekst of een afbeelding op het bovenste oppervlak van de Lightscribe DVD geëtst. Dit DVD formaat heeft een standaard opslagcapaciteit van 4,7Gb. De geëtste labels blijven lang goed, mits ze op de juiste manier worden bewaard. De Lightscribe DVD is, net zoals alle andere optische mediaschijven, gevoelig voor licht en beschadigingen. Dit wilt u natuurlijk voorkomen, dus kunt u ze het beste bewaren in een veilige opbergmogelijkheid voor DVDs. In onze webshop vind u verschillende producten die aan deze eisen voldoen. Wij hebben DJ Koffers, DVD mappen, DVD doosjes voor uw DVD verzameling.

Waarom de Lightscribe DVD kopen bij DVDRToko.com?

Wij staan bekend om onze snelle en goede service. Klanttevredenheid is erg belangrijk voor ons, wij zijn zeker niet de grootste op de markt, maar wel één van de goedkoopste mét goede service! Bent u ergens niet tevreden over, meldt het ons en we zoeken samen met u naar een passende oplossing. Of heeft u vragen over een product, stel ze gerust!