• Op werkdagen vóór 17.00 betaald, vandaag verzonden!
  • Verzendkosten vanaf € 3,99
  • 14 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen in NL
  • 1891 beoordelingen bij Kiyoh

Double A paper

2 artikel(en)

2 artikel(en)

Double A kopieerpapier heeft een extra glad oppervlak en is witter, helderder, voller en schoner voor een allround kwaliteit afwerking. Geschikt voor gebruik in copiers, printers en faxen van alle soorten. Double A Paper is ook nog eens een milieuvriendelijke optie omdat het wordt geproduceerd uit snelgroeiende gekweekte bomen en minder middelen om verbruikt worden om het te produceren dan gerecycled papier. Dit Double A 80 gram A4 kopieerpapier is perfect voor dagelijks gebruik op kantoor in kopieermachines, printers en faxapparaten en wordt geleverd in een 5 riem doos voor het net iets grotere gebruik.

Double A Paper heeft net iets meer glans dan het gewone 80 gram A4 papier en dat betekend dat het gebruikt kan worden als papier in uw printer, maar dat de afbeeldingen en foto's er al snel iets beter uitzien.

Double A Paper komt oorspronkelijk uit Azie, om precies te zijn uit Thailand. De Double A papier fabriek, een volledig geïntegreerde pulp-en papierfabriek, werd opgericht in 1991 en ligt in het centrale vlakten van Thailand in de provincie Prachinburi, de fabriek werd in 1995 opgericht en heeft een jaarlijkse capaciteit van 600.000 ton pulp en 600.000 ton papier.

Strategisch gelegen 140 km van Bangkok en 130 km van de zeehaven van Laem Chabang, ligt de Double A papier fabriek dicht bij zowel een duurzame bron van hout en een grote regenwater reservoir met een capaciteit van 36 miljoen kubieke meter dat gebruikt wordt voor de productie van Double A paper en van papierpulp.

Het bedrijf heeft een breed portfolio van producten dat zich uitstrekt van superieure kwaliteit korte vezel papier in grote vellen om innovatieve stationery producten en premium kopieerpapier van te maken. Al het papier wordt gemaakt van de duurzame vezels van de Double A Paper Boom. Dat is een speciaal voor dat doel geselecteerde boomsoort die snel groeit en dus makkelijk te vervangen is. Ze worden niet geteelt in bossen maar langs de randen van de velden waarop boeren rijst verbouwen. Ze dienen dus ook nog eens als windbrekers.