• Op werkdagen vóór 17.00 betaald, vandaag verzonden!
  • Verzendkosten vanaf € 3,99
  • 14 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen in NL
  • 1891 beoordelingen bij Kiyoh

Blu-ray box

38 artikel(en)

38 artikel(en)

Een blu-ray box kopen kunt u het beste doen bij DVDRToko vanwege de goede prijs/kwaliteitverhouding. Een blu-ray box is ideaal als goede opbergmogelijkheid voor uw blu-ray schijven. Het is belangrijk om de schijven veilig en in het donker op te bergen omdat ze gevoelig zijn voor beschadigingen en direct zonlicht. Dat kan er namelijk voor zorgen dat de schijven defect raken en niet meer leesbaar zijn. Dit kunt u voorkomen door de blu-ray discs te bewaren in een blu-ray box. U kunt de boxen voorzien van een label of een etiket door simpelweg de gewenste tekst of afbeelding achter de transparante insteekhoes te plaatsen. Elke box krijgt zo een unieke uitstraling. In onze webshop vindt u verschillende varianten van de blu-ray box. Bestelt u ze vandaag, heeft u ze de eerstvolgende werkdag al in huis!

Verschillende varianten van de blu-ray box

Naast dat wij originele blu-ray boxen aanbieden in de standaard blauwe kleur hebben wij ook andere boxen beschikbaar die oorspronkelijk worden gebruikt als DVD box. Deze DVD boxen van DVDRToko zijn van goede kwaliteit en zijn duurzaam. Er zijn verschillende formaten voor allerlei aantallen beschikbaar.

Eigenschappen Blu-ray box

De Blu-ray box van goede kwaliteit hebben een sluitsysteem die veelvuldig gebruikt kan worden omdat de boxen van goede kwaliteit zijn. De blu-ray box heeft een push-down button om een blu ray schijf makkelijk eruit te kunnen halen. De blu-ray boxen hebben een blauwe transparante kleur en zijn voorzien van een blu ray logo.