• Op werkdagen vóór 17.00 betaald, vandaag verzonden!
  • Verzendkosten vanaf € 3,99
  • 14 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen in NL
  • 1891 beoordelingen bij Kiyoh

Blu-ray doosjes

38 artikel(en)

38 artikel(en)

Blu-ray doosjes kunt u gebruiken om uw schijven veilig in op te bergen. De blu-ray doosjes hebben de standaard blauwe kleur met een blu-ray logo. De doosjes zijn voorzien van een transparante hoes waar u zelf een etiket of een label achter kunt plaatsen. Of het nu een simpel briefje is met tekst voor uzelf of een mooi geprint etiket, alles is mogelijk. U geeft elk blu-ray doosje op deze manier een unieke uitstraling en dat maakt het uitermate geschikt voor het uitwisselen van schijfjes.

Originele blu-ray doosjes of andere doosjes?

Naast de standaard originele blauwe blu-ray doosjes kunt u er natuurlijk ook voor kiezen uw blu-ray schijfjes op te bergen in DVD doosjes, dan kunt u eventueel kiezen om een DVDbox voor meerdere schijfjes aan te schaffen. U kunt doosjes krijgen voor enkele schijven, en blu-ray doosjes voor 6 of 8 schijven. Deze doosjes worden, anders dan blu-ray doosjes, standaard in zwarte kleur geleverd en indien ze in voorraad zijn, ook in andere kleuren.

Waarom blu-ray doosjes gebruiken?

Optische schijven zoals de blu-ray zijn gevoelig voor direct zonlicht en beschadigingen waardoor de data op de schijven onleesbaar zouden kunnen worden. U wilt natuurlijk ook voorkomen dat u uw discs niet meer kunt gebruiken, Blu-rays kunt u daarom het beste veilig opbergen. U kunt blu-ray doosjes kopen bij DVDRToko.com voor een lage prijs.