• Op werkdagen vóór 17.00 betaald, vandaag verzonden!
  • Verzendkosten vanaf € 3,99
  • 14 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen in NL
  • 1891 beoordelingen bij Kiyoh

Blu-ray hoes

15 artikel(en)

15 artikel(en)

U kunt een blu-ray hoes bestellen bij DVDRToko.com om uw schijven veilig in op te bergen. Een blu-ray hoes is de goedkoopste opbergmogelijkheden voor bluray schijven. Hier hebben wij ook verschillende mogelijkheden voor in ons uitgebreide assortiment. Verschillende varianten van de blu-ray hoes

Fleece blu-ray hoes voor 2 schijven.

De blu-ray hoes van fleece kan twee discs bewaren. In het midden van deze hoes zit een beschermlaagje zodat de schijven elkaar niet kunnen beschadigen. De fleece blu-ray hoes is grijs-zwart van kleur en heeft aan de zijkant een ruimte met geperforeerde gaatjes zodat de fleece blu-ray hoesjes gezamenlijk in een map geplaatst kunnen worden. De fleece blu-ray hoes wordt per 50 stuks verkocht.

Plastic transparante blu-ray hoes

De plastic transparante blu-ray hoes kan elk één schijf bewaren. Omdat deze blu-ray hoes transparant is, kunt u meteen zien welke blu-ray u in de hoes heeft gedaan. De hoesjes zijn van goede kwaliteit omdat de zijkanten stevig zijn gesealed. De plastic hoes wordt per 50 stuks verkocht.

Blu-ray hoes, wit papier met venster

We hebben een witte papieren blu-ray hoes met venster van het merk Mediarange. Het is gemaakt van goede kwaliteit papier en heeft een venster zodat u kan zien wat voor schijf erin zit. De blu-ray hoes kan één schijf bewaren.

Blu-ray hoes, gekleurd papier met venster

We hebben gekleurde papieren blu-ray hoesjes met vensters van goede kwaliteit. Met dit blu-ray hoes setje van 100 stuks krijgt u 25 gele hoesjes, 25 groene hoesjes, 25 blauwe hoesjes en 25 rode hoesjes. Elke blu-ray hoes is geschikt voor één schijf.