• Op werkdagen vóór 17.00 betaald, vandaag verzonden!
  • Verzendkosten vanaf € 3,99
  • 14 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen in NL
  • 1891 beoordelingen bij Kiyoh

CD box

Een CD box kopen kunt u bij DVDRToko.com! We hebben CD boxen in allerlei formaten voor elke wens beschikbaar. In onze webshop vindt u verschillende varianten van de CD box voor uw verzameling. Tevens kunt u achter de plastic insteekhoes een etiket plaatsen zodat u elke box een unieke uitstraling kunt geven! Ook ideaal dus wanneer u CD’s wilt uitwisselen en een professionele indruk achter wilt laten met een CD box.

Verschillende formaten CD box waarin u verschillende aantallen CD’s in op kunt slaan

Wilt u 1 enkele CD bewaren, dan kunt u ervoor kiezen om een 7mm, 9mm of 14mm CD Box te kopen. Wanneer u twee CD’s wilt opbergen, kunt u kiezen tussen een 9mm of een 14mm CD box. De 144 mm box is tevens te verkrijgen voor 3 of 4 CD’s. Hebt u een grotere verzameling CD’s, dan kunt u een 22 mm box voor 6 CD’s halen of een 26mm box voor 8 CD’s.

Eigenschappen van de CD box

De CD box heeft standaard een zwarte kleur, maar u kunt ook de CD box kleur kopen, in groen, blauw, geel, wit of rood bijvoorbeeld. Alleen wanneer deze op voorraad zijn natuurlijk. De CD box is voorzien van een glanzende transparante inlay waarachter u een label kunt plaatsen zodat u altijd kunt zien wat voor een CD in de CD box zit. De CD box is gemaakt van een duurzame en goede kwaliteit kunststof wat zeker tegen een stootje kan. Daarnaast zijn de meeste CD Boxen met push-down button, zodat u de CD er eenvoudig uit kan halen. Het sluitmechanisme van de CD box is ervoor gemaakt om veelvuldig te gebruiken en zal dus lang mee gaan.

Waarom opbergen in een CD box?

CD’s zijn gevoelig voor licht en beschadigingen, hierdoor loopt u het risico dat gegevens op een schijf verloren gaan wanneer u ze zomaar ergens neerlegt. Dat wilt u waarschijnlijk ook voorkomen, dus wilt u uw CDtjes goed opbergen! Voor elke wens hebben wij een passende CD box beschikbaar, en voor een aantrekkelijke prijs!