• Op werkdagen vóór 17.00 betaald, vandaag verzonden!
  • Verzendkosten vanaf € 3,99
  • 14 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen in NL
  • 1891 beoordelingen bij Kiyoh

CD hoes

Een CD hoes kunt u gebruiken om uw CD schijven veilig in op te bergen. Wilt u een CD hoes kopen voor een lage prijs, dan kunt u dat doen bij DVDRToko.com. In onze webshop vindt u verschillende artikelen voor uw verzameling. Waarom moet u CD’s goed in een CD hoes opbergen bijvoorbeeld? Omdat de CD schijven gevoelig zijn voor beschadigingen en ook gevoelig zijn voor licht. Daarom moeten ze in een donkere en krasvrije omgeving bewaard worden. In onze webshop vindt u verschillende varianten van de CD hoes met allemaal andere eigenschappen.

CD hoes met venster, wit papier

De witte papieren CD hoes met venster is van het merk MediaRange. In deze CD hoes kunt u één enkele CD bewaren. Doordat er een venster in de CD hoes zit is in één oogopslag zichtbaar welke DVD in de hoes zit. Dit product is van goede degelijke kwaliteit en wordt per 50 stuks verkocht.

CD hoes van gekleurd papier, met venster

De CD hoes van gekleurd papier met venster wordt per 100 stuks verkocht. Per pakje gekleurde CD hoesjes krijgt u vier verschillende kleuren hoesjes; 25 blauwe insteekhoesjes, 25 gele insteekhoesjes, 25 groene insteekhoesjes en 25 blauwe insteekhoesjes.

Fleece CD hoes voor 2 discs

De fleece CD hoes van MediaRange kan twee schijven per hoes bewaren. In het midden is zacht laagje beschermingsmateriaal aangebracht zodat de DVD discs elkaar niet kunnen beschadigen. Er is een ruimte met geperforeerde gaatjes aan de zijkant van de CD hoes aangebracht zodat de CD hoes samen in een mapje met de andere CD’s opgeborgen kunnen worden. Deze hoesjes zijn zwart/grijs van kleur en worden per 50 stuks verkocht.

Plastic transparante CD hoes

De plastic transparante CD hoes is doorzichtig en zijn geschikt voor een CD. Omdat deze variant van de CD hoes transparant is, kunt u meteen zien wat voor CD u in de hoes heeft geplaatst. Deze hoesjes zullen niet snel kapot gaan omdat de zijkanten van deze CD hoesjes zijn stevig gesealed. De plastic CD hoes wordt per 50 stuks verkocht.