• Op werkdagen vóór 17.00 betaald, vandaag verzonden!
  • Verzendkosten vanaf € 3,99
  • 14 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen in NL
  • 1891 beoordelingen bij Kiyoh

DVD hoes

De DVD hoes van DVDRToko.com is de goedkoopste manier om uw DVD’s op te bergen en is er in verschillende varianten. Elke hoes kan één of twee DVD’s bewaren en ze zijn in verschillende kleuren en materialen te verkrijgen bij DVDRToko.com. Wij bieden DVD hoesjes van MediaRange aan vanwege de hoge kwaliteit van dit merk. Het is van belang uw schijven zo min mogelijk bloot te stellen aan schadelijke invloeden van buitenaf om de levensduur van de schijven te behouden. Kiest u voor de DVD hoes van DVDRToko.com, kiest u voor kwaliteit voor een scherpe prijs.

DVD hoes van wit papier met venster

De DVD hoes van papier met venster is van het merk MediaRange. In deze DVD hoes kan één DVD opgeborgen worden. Door middel van het venster is zichtbaar welke DVD in de hoes zit. Dit product wordt per 50 stuks verkocht en is van goede kwaliteit.

DVD hoes van gekleurd papier met venster

De gekleurde DVD hoes met venster wordt per 100 stuks verkocht. Per pakje met gekleurde DVD hoesjes krijgt u 25 groene insteekhoesjes, 25 gele insteekhoesjes, 25 blauwe insteekhoesjes en 25 blauwe insteekhoesjes.

DVD hoes fleece voor 2 discs

De DVD hoes van fleece is van het merk MediaRange en kan twee schijven per hoes bewaren. In het midden is een zachte laag materiaal aangebracht zodat de DVD discs elkaar niet kunnen beschadigen. Aan de zijkant van de DVD hoes is een ruimte met geperforeerde gaatjes zodat de DVD hoes samen met de anderen in een mapje opgeborgen kunnen worden. Deze hoesjes worden per 50 stuks verkocht en zijn zwart/grijs van kleur.

Transparante DVD hoes van plastic

De transparante DVD hoes van plastic zijn doorzichtig en kunnen ieder één DVD bewaren. Omdat deze DVD hoes transparant is, kunt u meteen zien wat voor schijf zich in de hoes bevindt. De zijkanten van deze DVD hoesjes zijn stevig gesealed, en zullen dus niet snel kapot gaan. De plastic DVD hoes wordt per 50 stuks verkocht.